De lokale woningmarkt in Kinholt.

Als woningbezitter in Kinholt zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,297 per vierkante meter. Hiermee doet Kinholt het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hoogeveen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,764 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kinholt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Kinholt in Hoogeveen?

Een huis kopen in Kinholt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kinholt in Hoogeveen.

In de buurt Kinholt in Hoogeveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,614 mensen per vierkante kilometer en 385 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kinholt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 90 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogeveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.