De gemiddelde vierkantemeterprijs in Crailo is € 7,958/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Crailo
-7.3%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Crailo is
30%
De woningprijzen in Crailo zijn het afgelopen jaar toegenomen met
47.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Crailo.

Als je een huis koopt in Crailo zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 47.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,958 per vierkante meter. Hiermee doet Crailo het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Huizen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Crailo voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Crailo in Huizen?

Een huis kopen in Crailo is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Crailo in Huizen.

In de wijk Crailo in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 299 inwoners per vierkante kilometer en 155 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Crailo zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.