De gemiddelde vierkantemeterprijs in Filosofenbuurt is € 4,278/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Filosofenbuurt
0.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Filosofenbuurt is
21%
De woningprijzen in Filosofenbuurt zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Filosofenbuurt.

Als je een huis koopt in Filosofenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,278 per vierkante meter. Hiermee doet Filosofenbuurt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Huizen. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Filosofenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Filosofenbuurt in Huizen?

Een huis kopen in Filosofenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Filosofenbuurt in Huizen.

In de wijk Filosofenbuurt in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,529 inwoners per vierkante kilometer en 855 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Filosofenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 345 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.