De gemiddelde prijs per vierkante meter in Industriewijk 't Plaveen is € 5,254/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Industriewijk 't Plaveen
-2.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Industriewijk 't Plaveen is
27%
De huizenprijzen in Industriewijk 't Plaveen zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Industriewijk 't Plaveen.

Als woningbezitter in Industriewijk 't Plaveen zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,254 per vierkante meter. Hiermee doet Industriewijk 't Plaveen het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Huizen. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Industriewijk 't Plaveen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Industriewijk 't Plaveen in Huizen?

Een huis kopen in Industriewijk 't Plaveen is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Industriewijk 't Plaveen in Huizen.

In de buurt Industriewijk 't Plaveen in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 857 mensen per vierkante kilometer en 225 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Industriewijk 't Plaveen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.