De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hoornes-Oost is € 4,235/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoornes-Oost
7.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hoornes-Oost is
25%
De waarde van huizen in Hoornes-Oost zijn het afgelopen jaar opgelopen met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hoornes-Oost.

Als bezitter van een huis in Hoornes-Oost zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,235 per vierkante meter. Hiermee doet Hoornes-Oost het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Katwijk. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hoornes-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hoornes-Oost in Katwijk?

Een huis kopen in Hoornes-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoornes-Oost in Katwijk.

In de wijk Hoornes-Oost in Katwijk is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,042 bewoners per vierkante kilometer en 950 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Hoornes-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 345 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.