De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijnsoever-Noord is € 4,869/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijnsoever-Noord
9.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Rijnsoever-Noord is
35%
De prijzen van woningen in Rijnsoever-Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Rijnsoever-Noord.

Als je woningbezitter wordt in Rijnsoever-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,869 per vierkante meter. Hiermee doet Rijnsoever-Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Katwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijnsoever-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijnsoever-Noord in Katwijk?

Een huis kopen in Rijnsoever-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijnsoever-Noord in Katwijk.

In de buurt Rijnsoever-Noord in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,782 bewoners per vierkante kilometer en 325 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Rijnsoever-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.