De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijnsoever-Oost is € 4,052/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijnsoever-Oost
5.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Rijnsoever-Oost is
19%
De woningprijzen in Rijnsoever-Oost zijn het afgelopen jaar gezakt met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Rijnsoever-Oost.

Met een woning in Rijnsoever-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,052 per vierkante meter. Hiermee doet Rijnsoever-Oost het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Katwijk. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijnsoever-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijnsoever-Oost in Katwijk?

Een huis kopen in Rijnsoever-Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijnsoever-Oost in Katwijk.

In de buurt Rijnsoever-Oost in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,147 inwoners per vierkante kilometer en 820 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Rijnsoever-Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 400 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.