De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijnsoever-Midden is € 4,561/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijnsoever-Midden
6.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Rijnsoever-Midden is
28%
De huizenprijzen in Rijnsoever-Midden zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rijnsoever-Midden.

Als woningbezitter in Rijnsoever-Midden zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,561 per vierkante meter. Hiermee doet Rijnsoever-Midden het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Katwijk. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijnsoever-Midden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijnsoever-Midden in Katwijk?

Een huis kopen in Rijnsoever-Midden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijnsoever-Midden in Katwijk.

In de buurt Rijnsoever-Midden in Katwijk is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,088 mensen per vierkante kilometer en 1,100 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rijnsoever-Midden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 475 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.