De gemiddelde prijs per vierkante meter in Middelsee is € 3,255/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Middelsee
1.0%
Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Middelsee is
33%
De woningprijzen in Middelsee zijn het afgelopen jaar gezakt met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Middelsee.

Met een woning in Middelsee zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs zakte het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,255 per vierkante meter. Hiermee doet Middelsee het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leeuwarden. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Middelsee achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Middelsee in Leeuwarden?

Een huis kopen in Middelsee is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Middelsee in Leeuwarden.

In de buurt Middelsee in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12 inwoners per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Middelsee zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 33% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.