De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nijlân is € 2,676/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nijlân
1.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nijlân is
29%
De prijzen van woningen in Nijlân zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nijlân.

Als je woningbezitter wordt in Nijlân zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,676 per vierkante meter. Hiermee doet Nijlân het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Leeuwarden. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 2,768 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nijlân voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nijlân in Leeuwarden?

Een huis kopen in Nijlân is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nijlân in Leeuwarden.

In de buurt Nijlân in Leeuwarden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,648 bewoners per vierkante kilometer en 2,335 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nijlân zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 410 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 25% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leeuwarden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.