De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zijlwijk-Noord is € 3,988/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zijlwijk-Noord
2.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Zijlwijk-Noord is
31%
De huizenprijzen in Zijlwijk-Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zijlwijk-Noord.

Als je investeert in een huis in Zijlwijk-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,988 per vierkante meter. Hiermee doet Zijlwijk-Noord het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leiden. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,797 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zijlwijk-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zijlwijk-Noord in Leiden?

Een huis kopen in Zijlwijk-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zijlwijk-Noord in Leiden.

In de wijk Zijlwijk-Noord in Leiden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,721 mensen per vierkante kilometer en 1,090 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zijlwijk-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 375 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leiden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.