De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kern Stompwijk is € 4,099/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Kern Stompwijk
-0.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kern Stompwijk is
21%
De waarde van woningen in Kern Stompwijk zijn het afgelopen jaar opgelopen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kern Stompwijk.

Als je woningbezitter wordt in Kern Stompwijk zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,099 per vierkante meter. Hiermee doet Kern Stompwijk het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kern Stompwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kern Stompwijk in Leidschendam?

Een huis kopen in Kern Stompwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kern Stompwijk in Leidschendam.

In de buurt Kern Stompwijk in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,574 bewoners per vierkante kilometer en 630 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kern Stompwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.