De gemiddelde vierkantemeterprijs in Landelijk gebied Stompwijk is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Landelijk gebied Stompwijk is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Landelijk gebied Stompwijk.

Als je investeert in een huis in Landelijk gebied Stompwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Landelijk gebied Stompwijk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Landelijk gebied Stompwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Landelijk gebied Stompwijk in Leidschendam?

Een huis kopen in Landelijk gebied Stompwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Landelijk gebied Stompwijk in Leidschendam.

In de wijk Landelijk gebied Stompwijk in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 47 mensen per vierkante kilometer en 320 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Landelijk gebied Stompwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.