De gemiddelde prijs per vierkante meter in Park Leeuwenbergh is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Park Leeuwenbergh is
27%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Park Leeuwenbergh.

Als je woningbezitter wordt in Park Leeuwenbergh zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Park Leeuwenbergh het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Park Leeuwenbergh achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Park Leeuwenbergh in Leidschendam?

Een huis kopen in Park Leeuwenbergh is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Park Leeuwenbergh in Leidschendam.

In de buurt Park Leeuwenbergh in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,697 bewoners per vierkante kilometer en 165 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Park Leeuwenbergh zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.