De gemiddelde vierkantemeterprijs in Voorburg West zuid is € 5,371/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Voorburg West zuid
3.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Voorburg West zuid is
22%
De woningwaardes in Voorburg West zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Voorburg West zuid.

Als je investeert in een huis in Voorburg West zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,371 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg West zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Voorburg West zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Voorburg West zuid in Voorburg?

Een huis kopen in Voorburg West zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg West zuid in Voorburg.

In de wijk Voorburg West zuid in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,154 mensen per vierkante kilometer en 1,140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Voorburg West zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 495 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.