De gemiddelde vierkantemeterprijs in Prinsenhof laag is € 4,458/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Prinsenhof laag
5.6%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Prinsenhof laag is
39%
De woningprijzen in Prinsenhof laag zijn het afgelopen jaar toegenomen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Prinsenhof laag.

Als je investeert in een huis in Prinsenhof laag zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,458 per vierkante meter. Hiermee doet Prinsenhof laag het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Prinsenhof laag voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Prinsenhof laag in Leidschendam?

Een huis kopen in Prinsenhof laag is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Prinsenhof laag in Leidschendam.

In de wijk Prinsenhof laag in Leidschendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,006 mensen per vierkante kilometer en 450 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Prinsenhof laag zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 130 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.