De gemiddelde prijs per vierkante meter in Prinsenhof hoog is € 3,455/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Prinsenhof hoog
6.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Prinsenhof hoog is
26%
De huizenprijzen in Prinsenhof hoog zijn het afgelopen jaar gestegen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Prinsenhof hoog.

Als je woningbezitter wordt in Prinsenhof hoog zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,455 per vierkante meter. Hiermee doet Prinsenhof hoog het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Prinsenhof hoog gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Prinsenhof hoog in Leidschendam?

Een huis kopen in Prinsenhof hoog is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Prinsenhof hoog in Leidschendam.

In de buurt Prinsenhof hoog in Leidschendam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,486 bewoners per vierkante kilometer en 2,260 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Prinsenhof hoog zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 810 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.