De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zeeheldenwijk is € 4,053/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zeeheldenwijk
5.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Zeeheldenwijk is
25%
De waarde van huizen in Zeeheldenwijk zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zeeheldenwijk.

Als je investeert in een huis in Zeeheldenwijk zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,053 per vierkante meter. Hiermee doet Zeeheldenwijk het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zeeheldenwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zeeheldenwijk in Leidschendam?

Een huis kopen in Zeeheldenwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zeeheldenwijk in Leidschendam.

In de wijk Zeeheldenwijk in Leidschendam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,874 mensen per vierkante kilometer en 445 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zeeheldenwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leidschendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.