De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sijtwende is € 5,054/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Sijtwende
-0.5%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Sijtwende is
26%
De huizenprijzen in Sijtwende zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Sijtwende.

Als je investeert in een huis in Sijtwende zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,054 per vierkante meter. Hiermee doet Sijtwende het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,402 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sijtwende voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sijtwende in Voorburg?

Een huis kopen in Sijtwende is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sijtwende in Voorburg.

In de wijk Sijtwende in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,592 mensen per vierkante kilometer en 380 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Sijtwende zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.