De gemiddelde vierkantemeterprijs in Damsigt is € 4,430/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Damsigt
-1.6%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Damsigt is
24%
De woningprijzen in Damsigt zijn het afgelopen jaar verminderd met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Damsigt.

Als je investeert in een huis in Damsigt zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs verminderde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,430 per vierkante meter. Hiermee doet Damsigt het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Damsigt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Damsigt in Voorburg?

Een huis kopen in Damsigt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Damsigt in Voorburg.

In de wijk Damsigt in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,472 mensen per vierkante kilometer en 380 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Damsigt zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.