De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt is € 4,474/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt
-1.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt is
24%
De waarde van woningen in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt.

Als je woningbezitter wordt in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,474 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuw Essesteijn / Zijdezigt het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nieuw Essesteijn / Zijdezigt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt in Voorburg?

Een huis kopen in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt in Voorburg.

In de buurt Nieuw Essesteijn / Zijdezigt in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,428 bewoners per vierkante kilometer en 315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nieuw Essesteijn / Zijdezigt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.