De gemiddelde vierkantemeterprijs in Essesteijn / Gaarden is € 4,670/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Essesteijn / Gaarden
8.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Essesteijn / Gaarden is
28%
De woningprijzen in Essesteijn / Gaarden zijn het afgelopen jaar toegenomen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Essesteijn / Gaarden.

Als je investeert in een huis in Essesteijn / Gaarden zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,670 per vierkante meter. Hiermee doet Essesteijn / Gaarden het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,402 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Essesteijn / Gaarden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Essesteijn / Gaarden in Voorburg?

Een huis kopen in Essesteijn / Gaarden is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Essesteijn / Gaarden in Voorburg.

In de wijk Essesteijn / Gaarden in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,811 mensen per vierkante kilometer en 405 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Essesteijn / Gaarden zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 165 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.