De gemiddelde vierkantemeterprijs in Essesteijn / Weiden is € 4,426/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Essesteijn / Weiden
3.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Essesteijn / Weiden is
47%
De huizenprijzen in Essesteijn / Weiden zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Essesteijn / Weiden.

Als bezitter van een huis in Essesteijn / Weiden zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,426 per vierkante meter. Hiermee doet Essesteijn / Weiden het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Essesteijn / Weiden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Essesteijn / Weiden in Voorburg?

Een huis kopen in Essesteijn / Weiden is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Essesteijn / Weiden in Voorburg.

In de wijk Essesteijn / Weiden in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,706 bewoners per vierkante kilometer en 390 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Essesteijn / Weiden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.