De gemiddelde prijs per vierkante meter in Voorburg Midden noord is € 4,165/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Voorburg Midden noord
4.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Voorburg Midden noord is
34%
De waarde van woningen in Voorburg Midden noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Voorburg Midden noord.

Als je woningbezitter wordt in Voorburg Midden noord zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,165 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg Midden noord het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Voorburg Midden noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Voorburg Midden noord in Voorburg?

Een huis kopen in Voorburg Midden noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg Midden noord in Voorburg.

In de buurt Voorburg Midden noord in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,934 bewoners per vierkante kilometer en 1,380 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Voorburg Midden noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 335 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.