De gemiddelde prijs per vierkante meter in Essesteijn / Tuinen is € 4,309/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Essesteijn / Tuinen
7.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Essesteijn / Tuinen is
31%
De woningprijzen in Essesteijn / Tuinen zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Essesteijn / Tuinen.

Met een woning in Essesteijn / Tuinen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,309 per vierkante meter. Hiermee doet Essesteijn / Tuinen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,402 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Essesteijn / Tuinen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Essesteijn / Tuinen in Voorburg?

Een huis kopen in Essesteijn / Tuinen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Essesteijn / Tuinen in Voorburg.

In de buurt Essesteijn / Tuinen in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,570 inwoners per vierkante kilometer en 515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Essesteijn / Tuinen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 135 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.