De gemiddelde prijs per vierkante meter in Voorburg Oud noord is € 5,242/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Voorburg Oud noord
2.5%
Het percentage mensen tussen de 0 tot 15 jaar in Voorburg Oud noord is
21%
De prijzen van woningen in Voorburg Oud noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Voorburg Oud noord.

Als woningbezitter in Voorburg Oud noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,242 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg Oud noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,396 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Voorburg Oud noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Voorburg Oud noord in Voorburg?

Een huis kopen in Voorburg Oud noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg Oud noord in Voorburg.

In de buurt Voorburg Oud noord in Voorburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,649 mensen per vierkante kilometer en 1,750 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Voorburg Oud noord zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 755 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.