De gemiddelde prijs per vierkante meter in Voorburg West noord is € 4,844/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Voorburg West noord
5.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Voorburg West noord is
24%
De huizenprijzen in Voorburg West noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Voorburg West noord.

Met een woning in Voorburg West noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,844 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg West noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Leidschendam-Voorburg. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,402 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Voorburg West noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Voorburg West noord in Voorburg?

Een huis kopen in Voorburg West noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg West noord in Voorburg.

In de buurt Voorburg West noord in Voorburg is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,380 inwoners per vierkante kilometer en 840 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Voorburg West noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.