De gemiddelde prijs per vierkante meter in Havendiep is € 3,024/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Havendiep
7.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Havendiep is
24%
De prijzen van woningen in Havendiep zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Havendiep.

Als woningbezitter in Havendiep zit je prima. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,024 per vierkante meter. Hiermee doet Havendiep het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Lelystad. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,071 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Havendiep achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Havendiep in Lelystad?

Een huis kopen in Havendiep is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Havendiep in Lelystad.

In de buurt Havendiep in Lelystad is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,673 mensen per vierkante kilometer en 4,660 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Havendiep zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,790 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lelystad on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.