De gemiddelde vierkantemeterprijs in Lelystad-Haven is € 3,158/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Lelystad-Haven
6.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Lelystad-Haven is
24%
De woningwaardes in Lelystad-Haven zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Lelystad-Haven.

Als je een huis koopt in Lelystad-Haven zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,158 per vierkante meter. Hiermee doet Lelystad-Haven het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Lelystad. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,071 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Lelystad-Haven achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Lelystad-Haven in Lelystad?

Een huis kopen in Lelystad-Haven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Lelystad-Haven in Lelystad.

In de wijk Lelystad-Haven in Lelystad is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,039 inwoners per vierkante kilometer en 2,045 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Lelystad-Haven zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 725 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Lelystad on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.