De lokale woningmarkt in Zilverkamp.

Als woningbezitter in Zilverkamp zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,085 per vierkante meter. Hiermee doet Zilverkamp het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Lingewaard. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,423 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zilverkamp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Zilverkamp in Huissen?

Een huis kopen in Zilverkamp is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zilverkamp in Huissen.

In de buurt Zilverkamp in Huissen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,205 mensen per vierkante kilometer en 2,730 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zilverkamp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 915 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huissen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.