De gemiddelde prijs per vierkante meter in Draaiboom is € 3,583/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Draaiboom
0.6%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Draaiboom is
23%
De prijzen van woningen in Draaiboom zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Draaiboom.

Met een woning in Draaiboom zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,583 per vierkante meter. Hiermee doet Draaiboom het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Loon op Zand. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,503 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Draaiboom achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Draaiboom in Kaatsheuvel?

Een huis kopen in Draaiboom is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Draaiboom in Kaatsheuvel.

In de buurt Draaiboom in Kaatsheuvel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,384 inwoners per vierkante kilometer en 785 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Draaiboom zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 355 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Kaatsheuvel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.