De gemiddelde prijs per vierkante meter in Ammerzoden is € 3,446/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Ammerzoden
-0.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Ammerzoden is
24%
De waarde van woningen in Ammerzoden zijn het afgelopen jaar opgelopen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Ammerzoden.

Met een woning in Ammerzoden zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,446 per vierkante meter. Hiermee doet Ammerzoden het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Maasdriel. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,584 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ammerzoden voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Ammerzoden in Ammerzoden?

Een huis kopen in Ammerzoden is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ammerzoden in Ammerzoden.

In de buurt Ammerzoden in Ammerzoden is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,250 inwoners per vierkante kilometer en 1,315 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Ammerzoden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 430 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Ammerzoden on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.