De gemiddelde vierkantemeterprijs in Het Balkon is € 4,421/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Het Balkon
2.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Het Balkon is
30%
De woningwaardes in Het Balkon zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Het Balkon.

Als je een huis koopt in Het Balkon zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,421 per vierkante meter. Hiermee doet Het Balkon het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maassluis. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Het Balkon gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Het Balkon in Maassluis?

Een huis kopen in Het Balkon is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Balkon in Maassluis.

In de wijk Het Balkon in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,152 inwoners per vierkante kilometer en 605 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Het Balkon zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 290 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.