De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sluispolder West is € 3,444/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Sluispolder West
4.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Sluispolder West is
33%
De woningprijzen in Sluispolder West zijn het afgelopen jaar gedaald met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Sluispolder West.

Als bezitter van een huis in Sluispolder West zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs daalde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,444 per vierkante meter. Hiermee doet Sluispolder West het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maassluis. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sluispolder West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sluispolder West in Maassluis?

Een huis kopen in Sluispolder West is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sluispolder West in Maassluis.

In de wijk Sluispolder West in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,125 bewoners per vierkante kilometer en 840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Sluispolder West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.