De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vogelbuurt is € 3,140/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vogelbuurt
1.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Vogelbuurt is
33%
De woningprijzen in Vogelbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vogelbuurt.

Als woningbezitter in Vogelbuurt zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,140 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Maassluis. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,365 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vogelbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vogelbuurt in Maassluis?

Een huis kopen in Vogelbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt in Maassluis.

In de buurt Vogelbuurt in Maassluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,930 mensen per vierkante kilometer en 1,710 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Vogelbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 495 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maassluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.