De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heugem is € 3,324/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Heugem
5.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Heugem is
23%
De woningwaardes in Heugem zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Heugem.

Met een woning in Heugem zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,324 per vierkante meter. Hiermee doet Heugem het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Maastricht. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heugem voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heugem in Maastricht?

Een huis kopen in Heugem is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heugem in Maastricht.

In de buurt Heugem in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,899 inwoners per vierkante kilometer en 2,190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Heugem zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 550 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.