De gemiddelde prijs per vierkante meter in Jekerdal is € 4,089/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Jekerdal
5.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Jekerdal is
22%
De prijzen van woningen in Jekerdal zijn het afgelopen jaar gezakt met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Jekerdal.

Als woningbezitter in Jekerdal zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,089 per vierkante meter. Hiermee doet Jekerdal het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Maastricht. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Jekerdal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Jekerdal in Maastricht?

Een huis kopen in Jekerdal is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Jekerdal in Maastricht.

In de buurt Jekerdal in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,019 mensen per vierkante kilometer en 585 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Jekerdal zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 190 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.