De gemiddelde prijs per vierkante meter in Nazareth is € 2,977/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Nazareth
5.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nazareth is
27%
De prijzen van woningen in Nazareth zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Nazareth.

Als je woningbezitter wordt in Nazareth zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,977 per vierkante meter. Hiermee doet Nazareth het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Maastricht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Nazareth achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Nazareth in Maastricht?

Een huis kopen in Nazareth is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nazareth in Maastricht.

In de buurt Nazareth in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,458 bewoners per vierkante kilometer en 1,880 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Nazareth zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 380 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.