De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oud-Caberg is € 2,877/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Caberg
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Oud-Caberg is
37%
De prijzen van woningen in Oud-Caberg zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Oud-Caberg.

Met een woning in Oud-Caberg zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,877 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Caberg het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Maastricht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud-Caberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oud-Caberg in Maastricht?

Een huis kopen in Oud-Caberg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Caberg in Maastricht.

In de buurt Oud-Caberg in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,150 inwoners per vierkante kilometer en 1,015 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Oud-Caberg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.