De gemiddelde prijs per vierkante meter in Wittevrouwenveld is € 3,547/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wittevrouwenveld
4.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Wittevrouwenveld is
26%
De waarde van woningen in Wittevrouwenveld zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wittevrouwenveld.

Als woningbezitter in Wittevrouwenveld zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,547 per vierkante meter. Hiermee doet Wittevrouwenveld het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Maastricht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wittevrouwenveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Wittevrouwenveld in Maastricht?

Een huis kopen in Wittevrouwenveld is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wittevrouwenveld in Maastricht.

In de buurt Wittevrouwenveld in Maastricht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,771 mensen per vierkante kilometer en 2,945 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Wittevrouwenveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 715 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maastricht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.