De gemiddelde vierkantemeterprijs in Galecop is € 4,158/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Galecop
9.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Galecop is
25%
De waarde van huizen in Galecop zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Galecop.

Als je investeert in een huis in Galecop zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,158 per vierkante meter. Hiermee doet Galecop het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Nieuwegein. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,142 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Galecop achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Galecop in Nieuwegein?

Een huis kopen in Galecop is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Galecop in Nieuwegein.

In de wijk Galecop in Nieuwegein is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,368 mensen per vierkante kilometer en 3,695 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Galecop zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 1,350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nieuwegein on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.