De gemiddelde prijs per vierkante meter in Benedenstad is € 4,863/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Benedenstad
5.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Benedenstad is
29%
De woningwaardes in Benedenstad zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Benedenstad.

Met een woning in Benedenstad zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,863 per vierkante meter. Hiermee doet Benedenstad het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Nijmegen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Benedenstad voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Benedenstad in Nijmegen?

Een huis kopen in Benedenstad is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Benedenstad in Nijmegen.

In de buurt Benedenstad in Nijmegen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,491 inwoners per vierkante kilometer en 1,975 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Benedenstad zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 230 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.