De gemiddelde vierkantemeterprijs in Biezen is € 4,614/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Biezen
5.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Biezen is
36%
De prijzen van huizen in Biezen zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Biezen.

Als je een huis koopt in Biezen zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,614 per vierkante meter. Hiermee doet Biezen het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Nijmegen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Biezen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Biezen in Nijmegen?

Een huis kopen in Biezen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Biezen in Nijmegen.

In de wijk Biezen in Nijmegen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,646 inwoners per vierkante kilometer en 5,265 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Biezen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,050 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.