De gemiddelde prijs per vierkante meter in De Kamp is € 2,861/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Kamp
4.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Kamp is
25%
De waarde van woningen in De Kamp zijn het afgelopen jaar opgelopen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in De Kamp.

Als je woningbezitter wordt in De Kamp zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,861 per vierkante meter. Hiermee doet De Kamp het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Nijmegen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt De Kamp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in De Kamp in Nijmegen?

Een huis kopen in De Kamp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Kamp in Nijmegen.

In de buurt De Kamp in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,816 bewoners per vierkante kilometer en 2,480 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in De Kamp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 825 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.