De gemiddelde vierkantemeterprijs in Groenewoud is € 4,563/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Groenewoud
3.4%
Het percentage bewoners tussen de 15 tot 25 jaar in Groenewoud is
42%
De huizenprijzen in Groenewoud zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Groenewoud.

Als bezitter van een huis in Groenewoud zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,563 per vierkante meter. Hiermee doet Groenewoud het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Nijmegen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Groenewoud achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Groenewoud in Nijmegen?

Een huis kopen in Groenewoud is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Groenewoud in Nijmegen.

In de wijk Groenewoud in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,992 bewoners per vierkante kilometer en 2,185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Groenewoud zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 210 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 22% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.