De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hengstdal is € 4,778/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hengstdal
4.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hengstdal is
23%
De woningprijzen in Hengstdal zijn het afgelopen jaar toegenomen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hengstdal.

Als je een huis koopt in Hengstdal zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,778 per vierkante meter. Hiermee doet Hengstdal het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nijmegen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hengstdal voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hengstdal in Nijmegen?

Een huis kopen in Hengstdal is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hengstdal in Nijmegen.

In de wijk Hengstdal in Nijmegen is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,064 inwoners per vierkante kilometer en 3,840 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hengstdal zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 750 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.