De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hunnerberg is € 4,861/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hunnerberg
1.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Hunnerberg is
30%
De waarde van woningen in Hunnerberg zijn het afgelopen jaar opgelopen met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hunnerberg.

Met een woning in Hunnerberg zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,861 per vierkante meter. Hiermee doet Hunnerberg het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Nijmegen. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hunnerberg voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hunnerberg in Nijmegen?

Een huis kopen in Hunnerberg is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hunnerberg in Nijmegen.

In de buurt Hunnerberg in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,867 inwoners per vierkante kilometer en 2,370 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hunnerberg zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 310 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 20% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.