De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Acker is € 3,139/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Acker
4.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Acker is
29%
De woningprijzen in 't Acker zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in 't Acker.

Als je een huis koopt in 't Acker zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,139 per vierkante meter. Hiermee doet 't Acker het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Nijmegen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,038 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Acker gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Acker in Nijmegen?

Een huis kopen in 't Acker is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Acker in Nijmegen.

In de wijk 't Acker in Nijmegen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,702 inwoners per vierkante kilometer en 2,390 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in 't Acker zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 950 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Nijmegen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.