De lokale huizenprijzen in Kleine Zilk.

Als je een huis koopt in Kleine Zilk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Kleine Zilk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Noordwijk. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,995 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kleine Zilk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Kleine Zilk in De Zilk?

Een huis kopen in Kleine Zilk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kleine Zilk in De Zilk.

In de wijk Kleine Zilk in De Zilk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 101 inwoners per vierkante kilometer en 125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Kleine Zilk zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 60 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in De Zilk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.