De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Westend / 't Seuverick is € 3,535/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Westend / 't Seuverick
1.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in 't Westend / 't Seuverick is
24%
De woningwaardes in 't Westend / 't Seuverick zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in 't Westend / 't Seuverick.

Als je investeert in een huis in 't Westend / 't Seuverick zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,535 per vierkante meter. Hiermee doet 't Westend / 't Seuverick het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oisterwijk. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Westend / 't Seuverick voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Westend / 't Seuverick in Oisterwijk?

Een huis kopen in 't Westend / 't Seuverick is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Westend / 't Seuverick in Oisterwijk.

In de wijk 't Westend / 't Seuverick in Oisterwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,359 mensen per vierkante kilometer en 1,235 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in 't Westend / 't Seuverick zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oisterwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.